برگزاري ششمين نشست مديران فرهنگي و اجتماعي دانشگاههاي منطقه 4 كشور

به گزارش روابط عمومي دانشگاه اراك؛ ششمين نشست مديران فرهنگي و اجتماعي دانشگاههاي منطقه 4 كشور در تاريخ 3 لغايت 4 مردادماه 96 به ميزباني دانشگاه اراك برگزار شد. در روز  3 مرداد كارگاه كارآفريني و توليد ثروت به مدت بيش از 3 ساعت همراه با پرسش و پاسخ، توسط دكتر منصوري عضو هيأت علمي دانشگاه اراك برگزار شد. در ادامه برنامه اراك گردي با بازديد از موزه حمام قديمي چهار فصل و بازديد از بازار تاريخي اراك همراه بود. در روز دوم اين نشست كه در حوزه رياست دانشگاه و با حضور دكتر حميدي رياست دانشگاه، دكتر بهرامي معاون فرهنگي و اجتماعي دانشگاه و دكتر ايرجي مدير كل فرهنگي و اجتماعي وزارت علوم و جمعي از كارشناسان ادارات فرهنگي وزارتخانه برگزار شد؛ ابتدا دكتر حميدي رياست دانشگاه مقدمه اي از ضرورتهاي كار فرهنگي و ضرورت بازنگري شناسايي معضلات و كاستي هاي اجتماعي و نقش سازو كارهاي فعاليت هاي فرهنگي در كاهش معضلات نكاتي را بيان نمودند. در ادامه دكتر ايرجي ضمن تشكر از ميزباني دانشگاه اراك مختصري درباره نخبگان ادبي، سياسي استان مركزي و موثر بودن شهر اراك در دو حوزه صنعتي و كشاورزي از گذشته تاكنون بيان داشتند و ضمن تاكيد بر توجه به منافع ملي در برنامه ها و طرح هاي فرهنگي، تداوم فعاليت هاي فرهنگي و توجه به نكاتي چون ايجاد مسئوليت پذيري دانشجويان، ترويج فرهنگ پذيري درست، مهارت افزايي، فعاليت گروهي، پاسخگويي به مطالبات متنوع، توجه به نقش اوقات فراغت، و برنامه ريزي فرهنگي طراحي شده را از مهمترين نكاتي دانست كه در فعاليت هاي فرهنگي محيط هاي دانشگاهي بايد مورد توجه قرار گيرد.
در بخش ديگر نشست محسن فدايي دبير شوراي مديران فرهنگي و اجتماعي منطقه4 كشور گزارشي از جلسه هم انديشي دبيران مناطق كه چندي پيش در وزارتخانه برگزار شده بود ارائه نمود و تبليغات و مستند سازي برنامه ها، توجه به آسيب هاي اجتماعي، آزاد انديشي، توجه به هنرهاي نمايشي و جامعه پذيري و هدفمندي برنامه ها را از تاكيدات دكتر هاشمي معاون فرهنگي اجتماعي وزارت علوم دانست.
در ادامه برنامه بحث و تبادل نظر پيرامون چگونگي ارائه طرح هاي منطقه اي از سوي دانشگاهها به دبيرخانه و چگونگي تخصيص بودجه طرح هاي منتخب از سوي وزارتخانه انجام شد.
در پايان نيز درباره ضرورت توجه به فعاليت هاي علمي و خصوصا تجهيز انجمنهاي علمي در دانشگاه ها و ضرورت برگزاري جشنواره داخلي حركت براي نمايش دستاوردهاي علمي-پژوهشي دانشجويان و تخصيص امتيازاتي به فعالين علمي براي ترغيب بيشتر و پر قدرت تر در جشنواره ملي حركت مباحثي ارائه گرديد.

فراخوان بيستمين كنفرانس شيمي فيزيك ايران